Од брендот WEG, Top-system ви претставува  специјализиран лубрикант за патнички автомобили и лесни комерцијални возила со продолжени сервисни интервали

Лубрикант за мотори EXIOS FSL 5W-40

ОПИССинтетичко моторно масло за патнички автомобили и лесни комерцијални возила со продолжени сервисни интервали. Специјално развивано за агрегати опремени со ситеми за третман на издувни гасови вклучувајќи и DPF филтри. Оптимално при ладен старт. Ниска потрошувачка на масло. Минимална емисија на издувни гасови.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: ACEA C3; API SN/CF
ОДОБРЕНИЈА: MB 229.51, 229.52, 226.5; BMW Longlife-04; VW 502.00/505.00/505.01; Renault 0700/0710; GM Dexos 2; Porsche A40; Ford M2C917-A; Fiat 9.55535-52
ПАКУВАЊА: 16 х 1L

Comments (1)

 1. Irena Kuzmanovska

  Reply

  Почитувани,

  Во нашата компанија користиме ваш производ-Лубрикант за мотори EXIOS FSL 5W-40

  За потребите за добивање на сетификат потребно ни е безбедносен лист (MSDS) за производот кој е прикачен на линкот подолу.
  https://top-system.com.mk/2023/01/10/exios-fsl-5w-40/
  Се надевам на одговор од Ваша страна

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *