Од брендот WEG, Top-system ви претставува  специјализиран лубрикант за патнички автомобили и лесни комбиња

Лубрикант за мотори EXIOS SL 10W-40

ОПИСПолусинтетичко моторно масло за патнички автомобили и лесни комерцијални возила. Погодно и за употреба кај возила со вграден плински уред (ТНГ).
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: ACEA A3/B4, API SL/CF
ОДОБРЕНИЈА: MB 229.1; VW 501.01/505.00
ПАКУВАЊА: 16 х 1L

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *