Од брендот WEG, Top-system ви претставува специјализиран лубрикант за употреба во бензиски и дизел мотори, со и без турбо полнач

Лубрикант за мотори EXIOS ULTRA 5W-30

ОПИССинтетичко моторно масло за зголемена економичност на потрошувачката на гориво за употреба во бензински и дизел мотори со или без турбо полнач, за патнички автомобили и лесни комерцијални возила со продолжени сервисни интервали. Придонесува за продолжување на животниот век на DPF филтрите. Се употребува кај агрегати со барања за исполнување на VW 504.00/507.00 норми, во пракса наречено VW Longlife III.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: ACEA C3-12; API SN
ОДОБРЕНИЈА: VW 504.00/507.00; MB 229.51; BMW Longlife-04; Porsche C30
ПАКУВАЊА: 16 х 1L

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *