Од брендот WEG, Top-system ви претставува специјализиран лубрикант за оптимално ладно стартување, ниска потрошувачка на масло и минимална емисија на издувни гасови

Лубрикант за мотори EXIOS TMF 5W-30

ОПИССинтетичко моторно масло за патнички автомобили и лесни комерцијални возила со продолжени сервисни интервали. Специјално развивани агрегати опремени со системи за третман на издувни гасови, вклучително и DPF филтри. Ниска потрошувачка на масло. Минимална емисија на издувни гасови.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: ACEA C2; ACEA A1/B1; ACEA A5/B5; API SN/CF
ОДОБРЕНИЈА: Renault RN 0700; PSA B71 2290; Ford WSS-M2913-D (913-A,B,C)/920-A; GM 6094M; Fiat; Mazda; Toyota; Subaru
ПАКУВАЊА: 16 х 1L

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *