Од брендот WEG, Top-system ви гo претставува специјализиран лубрикант за економичност на гориво – синтетичко моторно масло

Лубрикантот за мотори EXIOS ECO 5W-20

ОПИССинтетичко моторно масло за зголемена економичност на потрошувачката на гориво развивано за да ги задоволи најновите Ford EcoBoost бензински агрегати. Исто така може да се употребува како масло со ACEA C5 или API SN барања на производителите на автомобили.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: ACEA C5; API SN
ОДОБРЕНИЈА: Ford WSS-M2C948-B; Jaguar Land Rover STJLR.03.5004
ПАКУВАЊА: 16 х 1L

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *