Од брендот WEG, Top-system ви гo претставува специјализираниот лубрикант кој штеди гориво, препорачлив за бензински и дизел мотори, со или без турбо

Лубрикантот за мотори EXIOS LLB 0W-30

ОПИССинтетичко моторно масло за зголемена економичност на потрошувачката на горивио за употреба во бензински и дизел мотори со или без турбо полнач, кај патнички автомобили и лесни комерцијални возила.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: ACEA C2-12
ОДОБРЕНИЈА: BMW Longlife -12 FE
ПАКУВАЊА: 16 х 1L

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *