EXIOS TMF 5W-30

Од брендот WEG, Top-system ви претставува специјализиран лубрикант за оптимално ладно стартување, ниска потрошувачка на масло и минимална емисија на издувни гасови Лубрикант за мотори EXIOS TMF 5W-30 ОПИС Синтетичко моторно масло за патнички автомобили и лесни комерцијални возила со продолжени сервисни интервали. Специјално развивани агрегати опремени со системи за третман на издувни гасови, вклучително

EXIOS LLB 0W-30

Од брендот WEG, Top-system ви гo претставува специјализираниот лубрикант кој штеди гориво, препорачлив за бензински и дизел мотори, со или без турбо Лубрикантот за мотори EXIOS LLB 0W-30 ОПИС Синтетичко моторно масло за зголемена економичност на потрошувачката на горивио за употреба во бензински и дизел мотори со или без турбо полнач, кај патнички автомобили и