EXIOS LLB 0W-30

Од брендот WEG, Top-system ви гo претставува специјализираниот лубрикант кој штеди гориво, препорачлив за бензински и дизел мотори, со или без турбо Лубрикантот за мотори EXIOS LLB 0W-30 ОПИС Синтетичко моторно масло за зголемена економичност на потрошувачката на горивио за употреба во бензински и дизел мотори со или без турбо полнач, кај патнички автомобили и

EXIOS TXT 0W-30

Од брендот WEG, Top-system ви гo претставува специјализираниот лубрикант за моторно масло за комплетно економично гориво, моторно масло со “mid SAPS”, препорачано за употреба во бензински и дизел мотори, со или без турбо полнење Лубрикант за мотори EXIOS TXT 0W-30 ОПИС Синтетичко моторно масло од групата „mid SAPS“, препорачано за употреба во бензински и дизел