Од брендот WEG, Top-system ви гo претставува специјализираниот лубрикант за моторно масло за комплетно економично гориво, моторно масло со “mid SAPS”, препорачано за употреба во бензински и дизел мотори, со или без турбо полнење

Лубрикант за мотори EXIOS TXT 0W-30

ОПИССинтетичко моторно масло од групата „mid SAPS“, препорачано за употреба во бензински и дизел агрегати, со или без турбо полнач, кај патнички автомобили и лесни комерцијални возила со продолжен сервисен интервал. Поради ниската содржина на сулфатен пепел, фосфор и сулфур (low SAPS), погодни за употреба кај модерни возила со тринасочни катализатори и DPF филтри.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: ACEA C2-12
ОДОБРЕНИЈА: PSA B71 2312; Fiat 9.55535-DS1 / GS1
ПАКУВАЊА: 16 х 1L

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *