Од брендот WEG, Top-system ви гo претставува специјализираниот лубрикант за моторно масло за комплетно економично гориво, препорачано за употреба во бензински и дизел мотори, со или без турбо полнење

EXIOS FO 0W-30

ОПИСЦелосно синтетичко моторно масло за зголемена економичност на потрошувачката на гориво, препорачано за бензински и дизел агрегати, со или без турбо полнач, кај патнички и лесни комерцијални возила со продолжени сервисни интервали. Поради ниската содржина на сулфатен пепел, фосфор и сулфур (low SAPS), погодни за употреба кај модерни возила со тринасочни катализатори и DPF филтри. Идеално за употреба кај Ford агрегати со спецификација Ford WSS-M2C950-A.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: ACEA C2-12
ОДОБРЕНИЈА: Ford WSS-M2C950-A
ПАКУВАЊЕ: 16 х 1L

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *