EXIOS FO 0W-30

Од брендот WEG, Top-system ви гo претставува специјализираниот лубрикант за моторно масло за комплетно економично гориво, препорачано за употреба во бензински и дизел мотори, со или без турбо полнење EXIOS FO 0W-30 ОПИС Целосно синтетичко моторно масло за зголемена економичност на потрошувачката на гориво, препорачано за бензински и дизел агрегати, со или без турбо полнач,