Од брендот WEG, Top-system ви го претставува специјализираниот лубрикант за бензиски и дизел мотори, со или без турбо

EXIOS VW 0W-20

ОПИСЛубрикантот за мотори EXIOS VW 0W20 е целосно синтетички, специјален лубрикант за бензински и дизел мотори, со или без турбо. Се користи само кај мотори за кои е потребен лубрикант VW 508.00 / 509.00 во патнички и лесни камиони со долги интервали на подмачкување. Со тоа се продолжува животниот век на DPF филтрите за честички.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИТИП НА МАСЛО: 0W-20
ПАКУВАЊЕ: 16 х 1L
СТАНДАРДИ: Porsche C20, VW 508.00 / 509.00

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *