Од брендот WEG, Top-system ви го претставува специјализираниот лубрикант за мотори на патнички и лесни комерцијални возила

EXIOS GF5 0W20

ОПИСEXIOS GF5 0W20 е целосно синтетичко моторно масло со напредни перформанси. Специјално дизајнирани за модерни бензински мотори во патнички автомобили и лесни комбиња, кои работат со ниско-вискозни горива, штедејќи го моторно масло.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИТИП НА МАСЛО: 0W-20
ПАКУВАЊЕ: 16 х 1L
СТАНДАРДИ: API SN, Ford WSS-M2C925-A / B, GM DEXOS 1, Honda • Toyota • Nissan • Lexus • Subaru • Chrysler MS-6395, ILSAC GF-5

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *