EXIOS GF 5 0W-20

Од брендот WEG, Top-system ви го претставува специјализираниот лубрикант за мотори на патнички и лесни комерцијални возила EXIOS GF5 0W20 ОПИС EXIOS GF5 0W20 е целосно синтетичко моторно масло со напредни перформанси. Специјално дизајнирани за модерни бензински мотори во патнички автомобили и лесни комбиња, кои работат со ниско-вискозни горива, штедејќи го моторно масло. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ