EXIOS ECO 5W-20

Од брендот WEG, Top-system ви гo претставува специјализиран лубрикант за економичност на гориво – синтетичко моторно масло Лубрикантот за мотори EXIOS ECO 5W-20 ОПИС Синтетичко моторно масло за зголемена економичност на потрошувачката на гориво развивано за да ги задоволи најновите Ford EcoBoost бензински агрегати. Исто така може да се употребува како масло со ACEA C5