TURBO Plus C7 20W-50

Од брендот WEG, Top-system ви претставува специјализирано масло за HDD/SHPD мотори дизајнирано за тешки возила Лубрикант за мотори TURBO Plus C7 20W-50 ОПИС Моторно масло со високи перформанси за HDD/SHPD агрегати, развивано за тешки возила и градежна механизација. ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ СПЕЦИФИКАЦИИ: API CI-4/SL; ACEA E7, A3/B4ОДОБРЕНИЈА: MB 228.3/229.1; Mack EO-N; MAN M3275-1; Volvo VDS-3; Renault

TURBO Plus C7 15W-40

Од брендот WEG, Top-system ви претставува специјализирано масло со високи перформанси за HDD/SHPD мотори Лубрикант за мотори TURBO Plus C7 15W-40 ОПИС Моторно масло со високи перформанси за HDD/SHPD агрегати, развивано за тешки возиал и градежна механизација. Препорачано за агрегати кои исполнуваат ЕУРО 2, ЕУРО 3 норми како и за агрегати со ЕУРО 4 и