Од брендот WEG, Top-system ви претставува, за заштита од рѓа, оксидација и абење

Лубрикант за хидраулични и циркулациони системи Hydraulic HI ISO 32, 46, 68, 100

ОПИСВисококвалитетно масло за хидраулични и циркулациони системи при ниски и високи притисоци овозможувајќи заштита од рѓа, оксидација и абење.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: DIN 51524 Part II HLP; ISO 6743/4 HM; MIL-H-24459
ОДОБРЕНИЈА: Denison HF-0, HF-1, HF-2, Vickers I-286-S (35VQ25); AFNOR NFE-48603; Cincinnati P68/P69/P70
ПАКУВАЊА: 20L; 205L; 1000L

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *