Од брендот WEG, Top-system ви претставува, со висок индекс на вискозност, препорачан за употреба при екстремни работни услови

Лубрикант за хидраулични и циркулациони системи Hydraulic Special HI ISO 32, 46, 68, 100

ОПИСВисококвалитетно масло за хидраулични и циркулациони системи со висок индекс на вискозност, препорачано за употреба при екстремни работни услови. Овозможува одлични антифрикциони својства, отпорност при високи оптеретувања, висока стабилност од смолкнување задржувајќи ја вискозната стабилност при долги оперативни времиња.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: DIN 51524 Part III HVLP; ISO 6743/4 HV
ОДОБРЕНИЈА: Vickers M-2952-S, I-286-S; Denison HF-0, HF-1, HF-2, Lucas Frank Mohn; Ford [M-6 C32]; MIL-H-24459
ПАКУВАЊА: 20L; 205L; 1000L

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *