Од брендот WEG, Top-system ви претставува, висококвалитетно масло без Цинк

Лубрикант за хидраулични и циркулациони системи Hydraulic ZF ISO 46, 68

ОПИСВисококвалитетно масло за хидраулични и циркулациони системи без Цинк со одлични антифрикциони својства, погодно за употреба при високи оптеретувања.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: DIN 51524 HLP Part II; ISO 6743/4 HM
ОДОБРЕНИЈА: MIL-H-24459; Denison HF-0, HF-2, Vickers I-286-S (35VQ25); AFNOR NF-E-48603
ПАКУВАЊА: 20L; 205L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *