Од брендот WEG, Top-system ви претставува висококвалитетен синтетички лубрикант за воздушни компресори на база на естер

Индустриски лубрикант за компресори Aeropress SYN EST ISO 68, 100

ОПИСВисококвалитетно компресорско масло на база на естер, дизајнирано за високопритисни повратни компресори. Нуди супериорна заштита од абење, брза водена сепарација и ефективност на системот. Идеално за воздушни системи.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: DIN 51506 VDL; ISO/DP 6521-L-DAB-medium & severe duty; EN 12021
ПАКУВАЊА: 20L; 205L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *