Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалитетен лубрикант за трансформатори и електрични прекинувачи

Индустриски лубрикант за пренос на топлина Transformer Oil

ОПИССпецијално масло за трансформатори и електро изменувачи.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: IEC 296 class II; BS 148; VDE 0370 class A
ПАКУВАЊА: 20L; 205L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *