Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалитетен лубрикант за фармацевтска и прехрамбена индустрија

Индустриски лубриканти – бели масла White Oil 15

ОПИСБело масло од фармацевтска класа за прехрамбена и фармацевтска индустрија.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: US FDA 178. 3620A
ПАКУВАЊА: 20L; 205L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *