Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалитетна, растворлива, водоодбивачка, антикорозивна течност за метални површини

Индустриски лубриканти за површинска заштита Antirust Oil 300, 400

ОПИСВодоодбивачка и антикорозивна течност за метални површини, дизајнирана за употреба во челичната индустрија, каде заштитата од корозија на долги периоди на складиштење е приоритет. Формира јак леплив слој после испарување на растворувачот.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИПАКУВАЊА: 20L; 205L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *