Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалитетна синтетичка течност за сопирачки

Антифриз и други хемиски течности Brake Fluid DOT 4

ОПИСВисококвалитетна синтетичка течност за сопирачки за употтреба кај сите модерни возила со систем на сопирање со дискови.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: SAE J1704; ISO 4925 Class 4; FMVSS 116 DOT 4
ПАКУВАЊА: 30 x 250mL; 16 x 1L; 4 x 4L; 20L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *