Од брендот WEG, Top-system ви нуди екстремно активен адитив

Лубрикант за генерална употреба LPG Gas Lube Premium

ОПИСЕкстремно активен адитив кој делува против недостаток од подмачкување и одговарачко разладување во возилото кое употребува ТНГ како алтернативно гориво, сведувајќи ги на минимум абењето на вентилите и нивните лежишта.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИПАКУВАЊА: 12 x 1L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *