Од брендот WEG, Top-system ви нуди подобрено специјализирано минерално масло за автомобилска трансмисија

Лубриканти за менувачки кутии GEAR EP 80W-90

ОПИСПодобрено минерално автомобилски менувачко масло, збогатено со адитиви за екстремни притисоци (ЕП), погодно за автомобилски менувачки кутии и диференцијали кои имаат барање за ова ниво на перформанси.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API GL-4
ОДОБРЕНИЈА: MIL-2105
ПАКУВАЊА: 20L; 205L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *