Од брендот WEG, Top-system ви нуди подобрено специјализирано минерално масло за автомобилска трансмисија

Лубриканти за менувачки кутии GEAR EP 80W

ОПИСПодобрено минерално масло за автомобилски менувачи, збогатено со адитиви за екстремни притисоци (ЕП), погодно за автомобилски менувачки кутии и диференцијали кои имаат барање за ова ниво на перформанси.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API GL-4
ОДОБРЕНИЈА: MIL-2105
ПАКУВАЊА: 20L; 205L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *