Од брендот WEG, Top-system ви нуди подобрено специјализирано минерално масло за автомобилска трансмисија

Лубриканти за менувачки кутии GEAR Oil 80W, 90W, 140W, 250W

ОПИСВисококвалитетно минерално масло за автомобилски менувачи, погодно за автомобилски менувачки кутии кои немаат потрееба од адитиви за екстремни притисици (ЕП адитиви).
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API GL-1
ОДОБРЕНИЈА: MIL-2105
ПАКУВАЊА: 16 x 1L; 4 x 4L; 20L; 205L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *