Од брендот WEG, Top-system ви нуди подобрено специјализирано минерално масло за автомобилска трансмисија

Лубриканти за менувачки кутии GEAR HYPO 80W-90

ОПИСПодобрено минерално менувачко масло за автомобилска трансмисија, збогатено со адитиви за екстремни притисоци (ЕП), погодно за автомобилски менувачки кутии, странични менувачки кутии, крајни погони и диференцијали кои бараат ова ниво на перформанси.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API GL-5
ОДОБРЕНИЈА: MB 235.0; Volvo 97310; MAN 342N; MIL-PRF-2105D; ZF TE-ML 05
ПАКУВАЊА: 16 x 1L; 4 x 4L; 20L; 205L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *