Од брендот WEG, Top-system ви нуди специјализирано мултиградно менувачко масло за осовини

Лубриканти за менувачки кутии GEAR LS 85W-90

ОПИСМултиградно менувачко масло за осовини со диференцијали опремени со LS (ЛС – лимитирано пролизгување) дискови.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API GL-5 LS
ОДОБРЕНИЈА: MIL-L-2105D; ZF TE-ML-05C/12C/16E
ПАКУВАЊА: 16 x 1L; 20L; 205L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *