Од брендот WEG, Top-system ви нуди синтетичко менувачко масло со високи перформанси за трансосовини и хипоидни запчаници

Лубриканти за менувачки кутии GEAR SYN LS 75W-140

ОПИССинтетичко менувачко масло со високи перформанси за трансосовини и хипоидни запчаници со или без LS (ЛС – лимитирано пролизгување) перформанси при големи оптеретувања. Нуди одлична заштита од смолкување и стареење, термичка стабилност и надворешна заштита од абење. Одговара за продолжени сервисни интервали.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API GL-5 LS
ОДОБРЕНИЈА: Scania STO:1; Ford M2C-192A; BMW; Chrysler; GM
ПАКУВАЊА: 16 x 1L; 20L; 205L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *