Од брендот WEG, Top-system ви нуди полу-синтетичко менувачко масло за мануелни трансмисии, за менувачки кутии на возила од ПСА групацијата

Лубриканти за менувачки кутии GEAR SEMI 75W-80

ОПИСПолу-синтетичко менувачко масло за мануелни трансмисии, дизајнирано за употреба кај менувачките кутии на возилата од ПСА групацијата. Нуди одлична заштита од абење, ЕП перформанси (Екстра Притисок Перформанси) и заштеда на потрошувачка на гориво за продолжени сервисни инервали.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API GL-4/GL-5/MT-1
ОДОБРЕНИЈА: MIL-L-2105 C&D; PSA (Peugeot, Citroen)
ПАКУВАЊА: 20L; 205L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *