Од брендот WEG, Top-system ви нуди полу-синтетичко менувачко масло за трансмисии и осовини за трансмисии со побарувања од GL-5

Лубриканти за менувачки кутии GEAR SEMI 75W-90

ОПИСПолу-синтетичко менувачко масло за трансмисии и осовини за трансмисии кое има побарувања од GL-5 ниво на перформанси, хипоидни запчаници, погонски осовини и погонски дискови. Нуди заштита од абење и термичка стабилност за продолжени сервисни интервали.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API GL-5
ОДОБРЕНИЈА: MB 235.0; MAN 342; Volvo 97310; MIL-L-2105D; MACK GO-J; ZF TE-ML 05A/07A/16B/17B
ПАКУВАЊА: 16 x 1L; 20L; 205L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *