Од брендот WEG, Top-system ви нуди синтетичко менувачко масло со голема економичност

Лубриканти за менувачки кутии SYNGEAR MT 75W-85

ОПИССинтетичко менувачко масло со голема економичност на потрошувачката на гориво кое нуди зголемени перформанси на менувачката кутија кај патничките автомобили, поради ниска вискозност.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API GL-5
ОДОБРЕНИЈА: MB 235.7; ZF-TE ML 18; Alfa Romeo; BMW; Fiat; Lancia; VW TL 521 45-X (G052145 A1) and VW TL 521 90 (G052190 A2/G055190 A2)
ПАКУВАЊА: 16 x 1L

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *