Од брендот WEG, Top-system ви нуди специјализирано менувачко масло за механички трансмисии

Лубриканти за менувачки кутии GEAR MB 75W-90

ОПИСПолу-синтетичко менувачко масло за механички трансмисии, развивано со висококвалитетен рафиниран разредувач и базно масло на синтетичка основа со специјални ЕП адитиви (адитиви за ектра притисоци) за да обезбеди економичност кај потрошувачката на гориво.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API GL-4
ОДОБРЕНИЈА: MB 235.11; MAN 341 Type Z2/E1; ZF-TE ML 6A/17A/19A/19C
ПАКУВАЊА: 20L; 205L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *