Од брендот WEG, Top-system ви нуди специјализиран синтетички флуид за мануелна трансмисија кај повеќе видови возила

Лубриканти за менувачки кутии SYNGEAR MT 75W-80

ОПИССинтетичко менувачко масло за мануелни трансмисии кај повеќе типови на возила, специјално дизајнирано за Европски и Азиски возила. Нуди супериорна заштита на лежиштата и запчаниците, чистота, одлични перформанси при ниски температури и максимална заштита од корозија.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API GL-4
ОДОБРЕНИЈА: VW 501,50 (G005000 05, G005000, G005000 20, G 052911 A1/A2); Mercedes-Benz; Rover; Peugeot; Citroen; Renault; Porschr; Honda; Hyundai; Nissan; Toyota; Suzuki; Jeep
ПАКУВАЊА: 16 x 1L; 20L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *