Од брендот WEG, Top-system ви нуди ултра-економично специјализирано синтетичко менувачко масло за мануелна трансмисија

Лубриканти за менувачки кутии SYNGEAR MT 75W

ОПИССинтетичко менувачко масло за мануелни трансмисии кај патнички автомобили, со ултра економичност кај потрошувачката на гориво. Нуди оптимални оперативни можности кај високи оптеретувања, голема економичност на потрошувачката на гориво, супериорно вискозно/температурно однесување, заштита од абење, корозија и формирање на тиња.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: API GL-4
ОДОБРЕНИЈА: VW TL 527 26 (G052726 A2, G055726 A2, G060726 A2, G 070726 A2), VW TL 525 12 (G052 512 A2); Toyota
ПАКУВАЊА: 16 x 1L; 20L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *