Од брендот WEG, Top-system ви нуди крема за чистење раце

Лубрикант за генерална употреба Handex Cream

ОПИСКрема за чистење на рацете, специјално формулирана перфектно и брзо да ги отстрани нечистотиите, во исто време ги омекнува, разубавува и заштитува рацете.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИПАКУВАЊА: 4L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *