Од брендот WEG, Top-system ви нуди специјализирана синтетичка течност со високи перформанси

Лубрикант за автоматски трансмисија и градежна механизација HYDROFLUID Central Hydraulic Fluid

ОПИССинтетичко масло со високи перформанси за употреба кај модерни агрегати на возила. Специјално дизајнирано за хидраулични системи кај автомобилска индустрија. Препорачано за употреба при екстремни услови со гарантирани перформанси во опсег од -40° Ц до над 130° Ц температура на системот.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИОДОБРЕНИЈА: MB 345,0, 001989240310, 001989240312, Q1320001; Ford WSS-M2C204-A; BMW/MINI 82110148132, 8211468041, 83290429576; Porsche 00004320333; Audi/VW G002000A2, TL 52146.00; GM/Opel; Saab 3032 380; Bentley RH 5000; Chrysler/Dodge/Jeep 05127381AB, 68088485AA, MS-11655; Fendt X 902 011 622; ZF TE-ML 02K; MAN M3289; Volvo 1161529; DIN 51524 T3; ISO 7308
ПАКУВАЊА: 16 x 1L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *