Top-system ви нуди додаток со високи перформанси за инертни дизели, за намалена емисија на саѓи и издувни гасови

Diesel and DPF additives 80403 Cleantech Dpf Purifier

ОПИС80403 Cleantech Dpf Purifier е додаток со високи перформанси за употреба на сите инертни дизели за да се намали емисијата на саѓи и издувни гасови и да се зголеми ефикасноста на моторот. Компатибилен со сите дизел мотори и погоден за сите видови дизел гориво.
Перформанси: Само чист систем за гориво гарантира оптимална работа на сите компоненти на системот, ефикасна ефикасност на моторот и минимална емисија на издувни гасови! Го заштитува филтерот за дизел честички (DPF) и околината. Го намалува формирањето на саѓи и ја поддржува регенерацијата на филтерот за дизел честички (DPF). Го подобрува складирањето и стабилноста на корозија на дизел горивото и делува како средство за пенење. Ги зголемува својствата при ладно стартување. Редовната употреба помага да се одржи филтерот чист и да се избегнат скапите работи за поправка.
Апликации: Кај сите дизел возила со DPF систем. Се става во резервоарот за масло. Ако DPF на возилото е затнат со саѓи, се препорачува прво да се чисти филтерот со Cleantech DPF (DPF Cleaning Liquid art.no 80406) и потоа да се користи во резервоарот на автомобилот.
Упатства за употреба: Редовно додавајте на секои 5.000 km Непосредно пред полнење резервоарот. Доволно за 60 литри дизел. Производот работи за време на работата.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИПАКУВАЊА: 24 x 300ml;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *