Top-system ви нуди, за подобрени својства на проток на сите дизел горива, и погоден за употреба во сите дизел возила со или без филтер за честички на дизел

Diesel and DPF additives 80403 Cleantech Dpf Purifier

ОПИС80404 Cleantech Diesel Antifreeze е за подобрени својства на проток на сите дизел горива и е погоден за употреба во сите дизел возила со или без филтер за честички на дизел. Во зима заштитува до -30° C (во зависност од квалитетот на горивото). Сигурно го спречува создавањето на парафински кристали при ниски температури.
Изведба: Оптималните својства на проток на дизел гориво обезбедуваат оптимална работа на сите компоненти на системот и безбедни услови за возење. Обезбедува безбедно работење на дизел моторите во мирување во зима. Ги одржува својствата на проток на гориво. Го подобрува капацитетот за филтрирање на дизел горивото и го спречува затнувањето на филтерот за гориво. Обезбедува подобрени својства за ладно стартување во текот на зимата.
Апликации: Редовно додавајте во зимските месеци пред почетокот на периодите на мраз во резервоарот пред да го наполните. Cleantech® Diesel Antifreeze мора да се користи пред коагулација на дизел горивото од температура на горивото од 3° C соодветно, за време на полнењето гориво на резервоарот за дизел. Погоден е и за фиксни дизел мотори.
Упатство за употреба: Добро протресете го садот пред употреба. Сооднос на примена 1: 1000. Производот делува при работа.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИПАКУВАЊА: 12 x 1L;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *