Од брендот WEG, Top-system ви нуди повеќенаменска маст на база на Литиум

Маст за возила и индустрија Grease Cotton

ОПИСПовеќенаменска маст на база на Литиум со адитиви за Екстремни Притисоци (ЕП адитиви). Погодна за употреба кај високи оптеретувања. Препорачана за целосна индустриска употреба (лежишта итн.) работна температура од -30° C до +130° С.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: NLGI 00
ПАКУВАЊА: 15Kg; 175Kg;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *