Top-system ви нуди брзо и ефикасно средство против бактерии и микроорганизми во системот за климатизација на автомобилот

Air-conditioning additives 80701 Cleantech A/C Ventilation Cleaner

ОПИС80701 Cleantech A/C Ventilation Cleaner е брзо и ефикасно средство против бактерии и микроорганизми во системот за климатизација на автомобилот.
Предности:
• Го отстранува загадувањето,
• брзо и сигурно ги десеткува штетниците како што се бактериите и габите,
• обезбедува здрава внатрешна клима.
• Обезбедува чист и свеж воздух. Дава пријатен и свеж мирис во внатрешноста на возилото.
Едноставна апликација. Нема потреба од демонтирање на системот за климатизација.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИПАКУВАЊА: 12 x 400ml;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *