80702 Cleantech A/C Ventilation Refresher

Top-system ви нуди брз и ефикасен апсорбер на мириси за внатрешни работи (возила) и системи за климатизација Air-conditioning additives 80702 Cleantech A/C Ventilation Refresher ОПИС 80702 Cleantech A/C Ventilation Refresher е брз и ефикасен апсорбер на мириси за внатрешни работи (возила) и системи за климатизација.Перформанси: Апсорбира непријатни мириси во патничките прегради и воздушните канали кои

80701 Cleantech A/C Ventilation Cleaner

Top-system ви нуди брзо и ефикасно средство против бактерии и микроорганизми во системот за климатизација на автомобилот Air-conditioning additives 80701 Cleantech A/C Ventilation Cleaner ОПИС 80701 Cleantech A/C Ventilation Cleaner е брзо и ефикасно средство против бактерии и микроорганизми во системот за климатизација на автомобилот.Предности:• Го отстранува загадувањето,• брзо и сигурно ги десеткува штетниците како