Top-system ви нуди брз и ефикасен апсорбер на мириси за внатрешни работи (возила) и системи за климатизација

Air-conditioning additives 80702 Cleantech A/C Ventilation Refresher

ОПИС80702 Cleantech A/C Ventilation Refresher е брз и ефикасен апсорбер на мириси за внатрешни работи (возила) и системи за климатизација.
Перформанси: Апсорбира непријатни мириси во патничките прегради и воздушните канали кои можат да бидат предизвикани од бактерии и габи. Додава пријатен, свеж мирис. Не е штетен за погонот R134a.
Примени: За употреба на сите возила со системи за климатизација или вентилација.
Упатство за употреба: Поставете ја лименката централно во патничкиот простор, но избегнувајте да го ставате во близина на влезот за воздух за системот за вентилација. Променете ја климатизацијата или вентилацијата на рециклирање на воздухот во кабината. Притиснете го капакот додека не се заклучи. Може целосно да се испразни. Остатокот го евакуира производот за околу 2,5 минути.
Вкупно време за апликација: 10 минути. Вентилирајте со свеж воздух по употреба.
Забелешка: Максимална употреба: 1 лименка по внатрешност на возилото.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИПАКУВАЊА: 24 x 100ml;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *