Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалитетна маст на база на Калциум

Маст за возила и индустрија Grease WS-3 (Calcium)

ОПИСВисококвалитетна маст на база на Калциум со извонредна заштита од испирање за општа употреба и подмачкување на шасии во високо влажни средини. Работна температура од -20° С до +70° С.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: ISO 6743/9 L-XBBLA2; ASTM D-4950 LA/GA
ПАКУВАЊА: 900g; 4Kg; 15Kg; 50Kg; 180Kg;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *