Од брендот WEG, Top-system ви нуди висококвалитетна маст на база на Литиум

Маст за возила и индустрија Grease Lithium LS-2, LS-3

ОПИСПовеќенаменска маст на база на Литиум со одлични антиоксидативни својства како и одлични својства против абење и водено испирање. Погодна за подмачкување на автомобилски лежишта и општа индустриска употреба. Работна температура од -30° С до +130° С.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: DIN 51825 K2N-30; ISO 6743/9 L XCDHA2 (LS-2); DIN 51825 K2N-30; ISO 6743/9 L XCDHA3 (LS-3)
ПАКУВАЊА: 900g; 4Kg; 15Kg; 50Kg; 180Kg;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *