Од брендот WEG, Top-system ви нуди повеќенаменска маст на база на Литиум

Маст за возила и индустрија Grease Lithium LS-EP1, LS-EP2, LS-EP3

ОПИСПовеќенаменска маст на база на Литиум со адитиви за Екстремни Притисоци (ЕП адитиви). Погодна за работа кај зголемени оптоварувања. Препорачана за целосна индустриска употреба (лежишта итн.). Работна температура од -30° С до +130° С.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: DIN 51502; DIN 51825 KP1N-30; ISO 6743/9 L XCDHB1 (LS-1); DIN 51502; DIN 51825 KP1N-30; ISO 6743/9 L XCDHB2 (LS-2); DIN 51502; DIN 51825 KP1N-30; ISO 6743/9 L XCDHB3 (LS-3)
ПАКУВАЊА: 900g; 4Kg; 15Kg; 50Kg; 180Kg;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *