Од брендот WEG, Top-system ви нуди повеќенаменска маст на база на Литиум

Маст за возила и индустрија Grease Lithium LS-00

ОПИСПовеќенаменска маст на база на Литиум со адитиви за Екстремни Притисоци (ЕП адитиви). Погодна целосна индустриска употреба (лежишта итн.) и системи за централно подмачкување кај возилата. Работна температура од -30° С до +130° С.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: DIN 51825 K00N-30; ISO 6743/9 L XCDHA00
ПАКУВАЊА: 4Kg; 15Kg; 50Kg; 180Kg;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *