Од брендот WEG, Top-system ви нуди повеќенаменска маст на база на Литиум

Маст за возила и индустрија Grease Lithium Complex 3

ОПИСВисококвалитетна комплексна маст на база на Литиум со восока водена отпорности адитиви за Ектремни Притисоци (ЕП адитиви). Препорачана за подмачкување на лежишта кои работат при високи температури и големи брзини. Работна температура од -30° С до +160° С.
ДОПОЛНИТЕЛНИ ИНФОРМАЦИИСПЕЦИФИКАЦИИ: (Complex 2): DIN 51825 KP2P-30; ASTN D-4950 LB/GC; ISO 6743/9 L XCEEB2; (Complex 3): DIN 51825 KP3P-30; ASTN D-4950 LB/GC; ISO 6743/9 L XCEEB3
ПАКУВАЊА: 4Kg; 15Kg; 180Kg;

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *